LOV psykoterapi KBT-kort och PDT

Hur arbetar ni med mig inom LOV psykoterapi ?

Högkostnadsskydd och frikort gäller.

När du kommer till oss första gången så får du först fylla i den enkät som Region Skåne behöver för att utvärdera alla de behandlingar som utförs inom LOV psykoterapi. Dina svar blir ett bidrag till att utveckla kvaliten i satsningen.

Tillsammans gör vi en behandlingsplan

Därefter kommer vi tillsammans med dig göra en behandlingsplan för att vi på bästa sätt ska kunna använda de behandlingstillfällen du fått.

Den planen innehåller vad vi tillsammans med dig ska fokusera på under våra träffar, hur vi ska arbeta tillsammans, vad du kan göra hemma och vad vi ska ha för mål med kontakten.

Uppföljning och utvärdering efter tre månader

Efter att vi avslutat våra samtal kommer du efter tre månader att få göra en uppföljning och utvärdering av hur du mår och hur din kontakt med oss har fungerat.

Det är möjligt att få en andra omgång terapi tidigast efter 12 månader sedan uppföljning gjorts

Psykoterapeuter

Vi som erbjuder terapi inom ramen för LOV psykoterapi är Maria Pleijel, Ylva Lindskog, Lars Bask, Ewa Jönsson, Eva Nyström, Mia Brange, Kati Falk, Maria Erlandsson och Sara Grandi.

Under rubriken ”Vilka vi är” kan du läsa mer om respektive terapeut. Där hittar du även våra individuella mejladresser. Det går även bra att kontakta oss via kontaktformuläret här på webbplatsen.

Vi tar löpande upp alla nya ärenden för bedömning och för att hitta den terapeut som passar ditt behov.